Agentie de marketing si comunicare

rezultate la un click distanta

forweb

Solutii digitale
pentru afaceri

De 21 de ani aici

Nu folosim imagini cu echipa,
Ne reprezinta munca si rezultatele ei..

Pentru clientii deveniti parte din ceea ce reprezentam, nu suntem „brandul”, suntem doar oamenii care i-a ndrumat si reprezentat an de an, in fiecare etapa de lansare si dezvoltare a afacerilor lor. Efectele muncii depuse pentru a le fauri acestora un nume de rezonanta, reprezinta, in fapt, ceea ce suntem: noi suntem ei, clientii nostri, unii fideli chiar si de peste 15 ani…zi de zi, an de an, trecand prin toate etapele, de la pliante, la www, app….

2002-2023

munca
forweb

Trecuti prin toate etapele instrumentelor de marketing…de la tiparituri la digitalizare, pas cu pas. Experienta acumulata din fiecare proiect implementat. Satisfactii alaturi de clienti, care reprezinta barometrul principal al efectului muncii depuse si a ideilor de dezvoltare, transformate in afaceri profitabile.

Cunoasterea este totul. Invatam zi de zi cum sa fim mai buni in ceea ce facem!

Ce stim

01.

web design

Suntem exagerat de pretentiosi cu proiectele clientilor. Atat de exagerati, incat credem ca perfectiunea devine un impediment

02.

design grafic

Design grafic pentru print si digital…prelucram, redimensionam, pregatim varianta pentru tipografie! Detaliile chiar fac diferenta!

03.

Fotografie

Fotografie de produs, arta, moda, arhitectua, imobiliare, evenimente. Nu doar fotografi, ci specialisti in folosirea programelor de grafica, pentru prelucrare optima a materialelor fotografiate.